»
»
»
»
»
FRONTENNIS | Comencen els jocs escolars i la lliga femenina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FRONTENNIS | Comencen els jocs escolars i la lliga femenina

Este cap de semana comencen els jocs escolars de la Comunitat Valenciana de frontennis, i també ho fa la Lliga CAFF, la lliga autonòmica femenina de frontenis. D’altra banda, les lligues, en les seues diferents categories continúen la seua marxa habitual, amb la disputa de la quarta jornada.

Abans de entrar en materia sería important comentar que està disputant-se el Tour Absolut Nacional Masculí FTM, en la localitat d’Alcàntera del Xúquer, i que aquest cap de setmana tindran lloc les semifinals i finals del mateix.

Altra noticia important es que el primer clàssic de la temporada 2017-2018, ha sigut ajornat. Per tant, el CF Incusa-Silla vs CF Portacoeli Serra es jugarà el proper dimarts dia 17, a les 19:00 hores. De la mateixa forma, eixe mateix dia es disputarà l’altra partida ajornada de la Lliga autonòmica Argano, el que enfrontarà a Valencia Frontenis A vs CF Manises A.

Tornant a la noticia amb la que obrim esta informació, podem informar de que a la Federació de frontennis i pilota de la Comunitat Valenciana, es continua amb una de les bases del seu projecte que és les escoles de frontenis, i els jugador més menuts, ja que significa assegurar un futur per al frontennis. Enguany ascendixen a 364 xiquetes i xiquets els que competiran als JECV cada cap de setmana.

I pel que fa a la Lliga CAFF, és un objectiu que es conseguix assentar, el poder recuperar ixa lliga femenina, que començà l’any passat, i que durant molt de temps no s’havía celebrat. Aquest segon any amb un total de 102 dones pilotaris, i amb eixa Comisió de dona i pilota, que es va crear a la propia FFPCV, ens convida a pensar que aquest projecte puga continuar avant. Per tant, pas a pas, el nostre esport continua viu, i des de Golsmedia ens alegrem de que així siga i que nosaltres ho pugam contar.

Salir de la versión móvil