»
»
»
»
»
FUTBOL-PLATJA-VÍDEO | Tots els objectius complits al XXIV Trofeu Ciutat de València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL-PLATJA-VÍDEO | Tots els objectius complits al XXIV Trofeu Ciutat de València

Quan la organització de Futplaya va possar damunt la taula esta edició prèvia les noces d’argent, era conscient que tenía una serie d’objectius que complir.

Un d’ells era la consolidació del campionat més veterà de la platja del cap i casal; altre, augmentar el nivell competitiu i la qualitat dels encontres; i, finalment, aconseguir la presència del emergent fubol femení en la seua versión platja, endinsar-se al mon faller i acostar este esport a la joventut.

Es pot dir que la platja del Cabanyal de València ha vist com tots els dessitjos de Futplaya s’han fet realitat.

D’una banda, la emoció de la resolució per penals del titol de campió. L’equip «Cuando papá trincha el pato» (original el nom) va superar «Meditan» en la gran final després d’empatar al temps reglamentat.

El València futbol platja femení, que va guanyar a la final a la UD Fonteta va pujar al més alt del podi, mentre que la Falla Justo Vilar-Plaza Mercado Cabanyal ha repetit victòria adjudicant-se així la segona Copa Falles.

Vora 500 jugadors de futbol-platja han omplit la platja valenciana. Equips madrilenys, alacantins, catalans i també romanesos, colombians, alemanys o del Senegal han competit amb el clàssics equips valencians d’esta cita platjera com ara El Pato, Fonteta, Patacona o Meditan.

El triangular entre CD Malilla, València CF i UD Fonteta per a jugadors menor de 15 anys i el partit d’exhibició entre exjugadors d’estos dos ultims equips, a la versió senior, als que es van afegir també llegendes de Levante UD i exjugadors de futbol-sala, tanquen el capitol de destacats d’esta edició, pròleg del que ens espera per a el 25 aniversari del trofeu, que Futplaya ja prepara per al proper estiu.

 

 

Salir de la versión móvil