»
»
»
FUTBOL-SALA | El millor és anar al dentista el més aviat possible

La Lliga nacional de futbol-sala ha obert el teló amb el partit del campió, Inter Movistar, i l’equip revelació de la temporada pasada, Peniscola Rehabmedic. I el campió ha passat per damunt del conjunt castellonenc superant-lo per cinc gols a un.

De segur que serà una de les canxes més complicades de totes les que conformen la lliga així que, com va acunyar Joaquín Caparrós a la seua estada a la banqueta del Levante UD en tindre que enfrontar-se al Barça al Camp Nou: «És una visita obligatòria al dentista, quan més aviat es faça, millor», la qual cosa pot traslladar-se lletra per lletra a esta jornada inaugural on el Peniscola es lleva de damunt esta incomoda visita.

El partit ha començat amb gran moviment i ja als quatre minuts dominava el marcador l’equip de Torrejón de Ardoz en aprofitar Gadeia una bona asistència de Bebe en un còrner, i només uns segons després era Esteban, en una gran acció qui tornava l’equilibri al marcador (1-1), i quan tot assenyalava l’igualada com a marcador al descans, la fortuna s’alià amb el campió i un autogol de Tobe a 12 segons per al descans deixava l’un a dos com a marcador parcial.

Una altra acció a pilota parada ha suposat el 3-1. En este càs, un corner botat per Ricardinho que ha tornat a aprofitar Gadeia. Dos minuts més tard Ortiz sentenciava el partit amb el 4-1 i arredonia el marcador Pola.

La segona jornada serà la del debut com a local de Peniscola que rebrà dissabte vinent al Gran Canaria.