»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | El Levante UDDM vol reaccionar a la derrota de Palma

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL SALA | El Levante UDDM vol reaccionar a la derrota de Palma

Divendres nit és sinònim de futbol sala al pavelló d’El Cabanyal. A les 20:00 está programat el partit entre el Levante UD i el Catgas Energia de Santa Coloma, que només suma un punt pels sis dels blaugranes una volta disputades les tres primeres jornades de la Lliga Nacional de Futbol Sala.

Per tant els catalans, que han tingut un calendari molt exigent en este inici de curs busquen la primera victòria de la temporada mentre que le Llevant vol continuar a la zona alta de la taula. Catgas està pendent d’Ari Santos, el seu fitxatxe estrela, amb problemes musculars, d’un equip molt ofensiu.

L’entrenador granota, David Madrid, fa l’anàlisi del rival: «Catgas és un rival treballat, al que li agrada tindre el baló, dur la possessió i fer mal des de la pilota. És un equip confeccionat per estar entre els huit primers de la lliga, un rival a tindre en compte que segur que ens farà patir. Crec que serà un rival directe d’ací fins la fi de la temporada, dos equips que anem a estar parells a la classificació».

Tot i la derrota encaixada a Palma la setmana pasada, el Levante UD arriba al partit ple de moral, segons Madrid «arribem molt be animicament, estem treballant molt be i el que volem és vore demà el pavelló ple. Estic segur de que l’afició respondrà i ens ajudara a guanyar com fa quinze dies front el Ribera. El seu recolzament és fonamental».

No hi ha cap baixa al conjunt blaugrana i David Madrid tindrà que fer els dos descarts habituals de cada partit.

 

Salir de la versión móvil