»
»
»
»
»
FUTBOL SALA | L’Hèrcules San Vicente cau a Torrent front l’Hispànic València Esport

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL SALA | L’Hèrcules San Vicente cau a Torrent front l’Hispànic València Esport

Partit intens al pavelló Anabel Medina de Torrent on el CEF Hispanic Valencia Esport  va superar l’Hèrcules San Vicente FS per cinc gols a dos.

Inici de partit amb clar domini local amb la portera alacantina Anaïs com a gran protagonista fins que als 12 minuts Lotis anotava el primer gol de l’encontre per a fer justícia al domini de l’Hispànic. El control local continuava i Neus llançava al traveser un tir de deu metres. Abans del descans, Romina aconseguia el 2-0 amb el que s’arribava a la pausa.

El segon acte sigué de domini visitant fins el punt de retallar distàncies al marcador amb una diana d’Alejandra. El conjunt torrentí pugué ampliar la diferència però Anaïs va detindre un penal a Lotis i quatre minuts després el partit s’igualava amb el gol de Mónica per al 2-2. Els ultims sis minuts sigueren de control per a l’Hispànic que aconseguí tres gols més de Bàrbara, Lotis i Ampa des del seu propi camp per a tancar el marcador.

Victòria patida pel conjunt de Torrent davant un Hèrcules que treballà molt per a tractar d’eixir de la ultima possició de la classificació.

 

Salir de la versión móvil