»
»
»
»
VIDEO FUTBOL SALA | Peniscola Rehabmedic diu adéu a la Copa d’Espanya a Saragossa

Segona derrota en una setmana per a Peniscola Rehabmedic. Les dos pel mateix marcador de 3-2. Les dos rebent el gol de la derrota a l’ultim minut.

El conjunt de Cani jugà per a guanyar i acabà perdent un partit que igualà a dos minuts de la fi on va decidir continuar jugant amb porter-jugador, arriscant, i va rebre el gol final a 23 segons de la fi i amb la porteria buida. Potser és el moment de canviar els objectius de la temporada i començar a pensar en que el primer pàs es aconseguir la salvació una volta aconseguits només 5 punts dels 27 possibles.

El partit començava amb un xut del jugador de Peniscola Carlinhos al pal en un corner encara que qui va anotar primer va ser Rios Renovables de Saragossa amb una diana de Thiago Cabeça als quatre minuts. I sis més tard, Ortego feia el 2-0 encara que Juan Emilio pugué retallar el marcador abans del descans.

Ja al segón acte, Peniscola ho intentà tot fins que una asistència genial de Mauricinho permetia Carlinhos aconseguir el 2-2. Poc més de dos minuts per a la fi. I la decisió: guardem el punt o busquem el tres. Cani trià la segona opció i es quedà sense cap. Ortega feia el 3-2 final a 23 segons de la fi.