Motor
»
»
»
»
»
MOTOCICLISME | Gran èxit per a la «cuna de campeones» en la primera prova de l’any

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

MOTOCICLISME | Gran èxit per a la «cuna de campeones» en la primera prova de l’any

El Circuit Ricardo Tormo ha cel.lebrat la primera prova de la temporada al Campionat d’Espanya de velocitat.

Els pilots de la Cuna de Campeones, el programa de formació de jovens pilots del Circuit, han dominat la carrera de PreMoto 3. Doblet per a Adrián Huertas i Pedro Acosta (MIR Racing), que han superat el pilot del Team Aspar, Alex Escrig (Beon) qui ha caigut a tres voltes per al final.

MOTOS INTERIOR ok

L’altra carrera per a pilots jovens, la de Moto4, l’ha guanyada també un dels pilots de la Cuna de Campeones, en este cas, Marcos Ruda (MIR Racing), per davant de Daniel Muñoz (TPR) i Julen Avila (Beon). Ruda, amb només 12 anys, ha completat una carrera perfecta i ha donat una alegría a l’equip que dirigeix Julián Miralles, director de l’escola del Circuit.

Control total de Pakita Ruíz en categoría femenina

Pel que fa a la resta de carreres, Pakita Ruíz (Yamaha), de l’equip de Champi Herreros, ha fet doblet, superant a la primera mànega a Laura Martínez i a la segona a Cristina Juarranz.

Pel que fa a la carrera de Superstock 1000, el xilé Maximilian Scheib (Aprilia) s’ha proclamat guanyador en superar Carmelo Morales (BMW) i l’il.licità Angel Rodríguez (Yamaha).

Al Superstock 600 després de les reclamacions i les verificacions técniques, la victòria definitiva ha sigut per a Héctor Garzó (Yamaha) tot i entrar segón a al línia d’arribada.

La propera cita del calendari al circuit, per al primer cap de setmana de maig amb la espectacular King of Europe, l’europeu de drifting.

Salir de la versión móvil