Motor
»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Kilian Meyer seguirà en 2019 amb l’equip Fórmula de Campions Praga F4

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

AUTOMOBILISME | Kilian Meyer seguirà en 2019 amb l’equip Fórmula de Campions Praga F4

El pilot català Kilian Meyer, un dels més destacats en els últims anys en la modalitat de karting, continuarà en la disciplina de l’equip de Fórmula de Campions Praga F4 per a la temporada 2019. Així ho ha rubricat en el dia d’avui el propi equip.

D’aquesta manera, la pròxima campanya podrem gaudir de Meyer en el Campionat d’Espanya de Fórmula 4. I ho farà amb l’equip que li va veure fer el salt a monoplaces en el tram final de la passada temporada. El seu debut va tenir lloc en el Circuitde Barcelona-Catalunya el mes de setembre passat.

El magnífic rendiment de Meyer en les últimes cites de la temporada 2018, on va aconseguir pujar-se al podi fins a tres ocasions, ha comportat al fet que el club de formació valencià li brindi una plaça per a competir en la Fórmula 4 espanyola a temps complet.

El Campionat d’Espanya de Fórmula 4 de 2019 s’emprendrà el primer cap de setmana d’abril en el Circuit dels Arcs de Navarra, primera de les sis cites en la qual els aspirants al títol pugnaran entre ells per cantar el alirón.

Categorías MotorAutomovilismo
Salir de la versión móvil