»
»
»
»
»
»
VIDEO AUTOMOBILISME | El pilot gallec Iván Ares guanya el Ral.li La Nucía

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VIDEO AUTOMOBILISME | El pilot gallec Iván Ares guanya el Ral.li La Nucía

Iván Ares, que fa uns dies va proclamar-se campió d’Espanya, va celebrar el titol amb la victòria al ral.li de La Nucía.

Preneren l’eixida 79 vehicles i, finalment, es comptabilizaren una vintena d’abandonaments. Milers de seguidors s’acostaren a les carreteres alacantines per a comprobar com l’Hyundai i20 R5 d’Iván Ares es proclamava campió d’esta 23 edició del Ral.li La Nucía-Mediteráneo «Trofeo Costa Blanca» rubricant així un final de temporada espectacular.

Per darrere, en segon lloc, l’incombustible pilot de Benidorm, Miguel Fuster, amb un Renalut Clio N5, que va presentar batalla fins la fi de la prova i que va cedir per 44 segons. Va tancar el podi Gorka Antxutegi, al comandament d’un Suzuki Swift R+N5 a només 5 segons de Fuster.

I això que el primer lider d’esta edició del ral·li alacantí va ser Joan Vinyes que va patir una avaria al quart tram, la qual cosa li va fer perdre vora cinc minuts i mig. Amb un oratge canviant: ara sol, ara pluja, es va disputar este penultim ral.lie valedor per al Campionat d’Espanya.

Un gran èxit de public i organització que va recòrrer una vintena de municipis del nord de la provìncia d’Alacant.

Salir de la versión móvil