»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Las NASCAR Whelen Euro Series s’inauguraran al Circuit Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

AUTOMOBILISME | Las NASCAR Whelen Euro Series s’inauguraran al Circuit Ricardo Tormo

El circuit de la Comunitat Valenciana inaugurara els dies 14 i 15 d’abril la quarta edició de las NASCAR Whelen Euro Series d’automobilisme.

El calendari 2018 inclou sis proves. A més de la de Xest, Itàlia, Gran Bretanya, França, Alemanya i Bèlgica seràn escenari d’esta competició ja consolidada com una de les millors lluny d’Amèrica del Nord. El director del circuit valencià, Gonzalo Gobert, ha mostrat el seu «entusiasme per tornar a obrir la temporada. Esta és una competició que s’ha consolidat al nostre calendari com una de les ofertes més originals i atractives per als aficionats. Ens interesa tant la seua vessant competitiva com l’oferta d’activitats d’oci per a tota la família».

La principal novetat per a 2018 és la creació d’un event internacional, que es celebrará a Tours. En este traçat frances els pilots competiràn per a mesurar les seues habilitats contra estrelles americanes convidades. La segona gran incorporació la celebració d’una semifinal al llegendari circuit alemany de Hockenheim.

 

Salir de la versión móvil