»
»
»
PÀDEL | Les parelles número 1 de la Comunitat Valenciana no fallen a Infortisa

El darrer cap de setmana es va disputar la quarta prova del Circuit Oro autonòmic de la Comunitat Valenciana, en el qual les parelles número 1, tant en masculí com en femení, van donar una altra prova del seu estat de forma portant-se el títol en el Infortisa Pádel de Montcada. Foto: Padel CV.

Christian Fuster i Miki Solbes segueixen governant

Christian Fuster i Miki Solbes no es perden cap final, amb aquesta ja són 4 les assolides per la parella de les quals han aconseguit sumar dos títols explicant la seua victòria en *Infortisa.

En la final esperaven als nombres 1 la parella formada per José María Moulia i Pedro Vera, a qui van superar en dos sets amb diferent dificultat. La primera màniga va ser molt parella, amb els 4 jugadors traient els seus millors colps i fent vibrar als espectadors. Al final es va decantar al seu favor per un *break de diferència 6/4. En la segona el colp va semblar afectar als aspirants, que es van veure superats en tot moment i van cedir el set final per 6/1.

Lorena Figueres i Tamara Icardo van patir per a guanyar

En categoria femenina es van donar les millors semifinals possibles, doncs la quatre caps de sèrie van arribar a les mateixa. En elles i en la final, Lorena Figueres i Tamara *Icardo van demostrar que aquest torna a ser el seu any, i és que cal recordar que és la parella autonòmica més laurejada i imbatuda.

En la final esperaven a les número 1 la parella formada per Jessica Castelló i Marina Martínez, que van veure com Figueres-Icardo van traure el seu millor pàdel en el primer set per a portar-li-ho per un contundent 6-1. En la segona màniga les joves es van rebel·lar i van iniciar guanyant 3-1 amb un break de diferència, però es van topar amb el gen competitiu dels seus rivals que van remuntar i van posar el 6-3 per a tancar la victòria.