»
»
»
»
VIDEO TENNIS | La jugadora de Xàtiva Àngela Fita es proclama campiona de la Comunitat Valenciana

L’edició XLII del Campionat absolut femení de tennis de la Comunitat Valenciana ja té guanyadora. És Àngela Fita, jugadora naixcuda a Xàtiva, que va superar a la final per 6/1 i 6/2 a Noelia Bouzo.

Les instalacions del Club de tennis Castelló, que enguany compleix el seu 50 aniversari, sigué escenari de la victòria de Fita, que eixia com a favorita i ho va demostrar amb una notable superioritat sobre la jugadora amb residència a Vila-real, Noelia Bouzo, que també ha disputat una gran setmana.

Però és que Fita s’ha mostrat intractable en esta edició. No ha encaixat cap set en contra i accedia a la final després de superar a Lucía Cortez en semifinals per 6/4 6/2. A la primera ronda ja hi havia deixat fòra del torneig a la guanyadora de l’edició anterior, Eva Martínez Regalado.

Per la seua banda, Noelia Bouzo ho tingué més complicat per accedir a la gran final perquè al partit de semifinals superà a Gabriela Martínez Asensi per un ajustat 7/5 3/6 7/5, i als quart de final també va patir front a Leyre Romero 6/1 6/7 6/4, un cansament que li va pasar factura a la final.