»
»
»
»
»
POLIESPORTIU | València acull la tercera edició dels ‘Taronja Games’

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

POLIESPORTIU | València acull la tercera edició dels ‘Taronja Games’

La Marina de València i la Platja del Cabanyal albergaran durant el cap de setmana vinent (del divendres 29 de juny al diumenge 1 de juliol) la tercera edició dels Taronja Games ‘Fitness Summer Festival’, un esdeveniment que combinarà la participació en diferents modalitats esportives, el bon ambient i certes activitats d’oci a l’aire lliure.

1-1_opt-620x415

Els Taronja Games donaran inici el divendres en el Port de València. L’esdeveniment portarà a l’escenari a diversos monitors i entrenadors que faran que cada participant gaudisca d’un gran ambient amb activitats dirigides i variades. Però sense lloc a dubte, el plat fort del cap de setmana seran els diversos Taronja WOD -un total de 6 al llarg del cap de setmana- per parelles o per equips. En aquesta competició de fitness es comptarà amb les categories de RX masculí, RX mixt i equips de primera divisió mixt i segona divisió mixt i s’espera la participació dels millors d’Espanya.

Els Taronja WOD, una modalitat de fitness, seran el plat fort dels Taronja Games

A més, en aquesta festa estiuenca també destacarà -d’entre altres modalitats esportives com el Cubbá, el Style Box, el Pilates o el Yoga– la travessia nadant per aigües obertes David Levecq, amb distàncies d’1 quilòmetre, 2 quilòmetres i 5 quilòmetres (puntuable per al circuit d’aigües obertes de la Comunitat Valenciana) disponibles.

A més, el divendres 29 se celebrarà la prova de Rem Indoor (18:30 hores) així com una vetlada de boxa en horari nocturn (21:30-24:00 hores) i el dissabte 30 es passarà a una de les activitats més cridaneres del cap de setmana: el Flamingueo Run (16:00 hores). Una prova no competitiva amb la finalitat d’entretenir i divertir als seus participants, els qui hauran de completar un recorregut en l’arena de la Platja del Cabanyal entre l’arena i l’aigua en una carrera sense obstacles.

Diferents modalitats esportives guiades divertiran als assistents en un intens cap de setmana esportiu

El diumenge 1 culminaran els Taronja Games amb la Travessia nadant (8:00-12:00 hores) una master class de Yoga així com el lliurament de premis als vencedors dels Taronja WOD i les diverses Travessies nadant. Més tard, es procedirà al lliurament de premis als vencedors. Golsmedia Sports farà un seguiment intensiu d’aquest macroevento esportiu que promet divertir, i molt, a la ciutat de València.

Fotos: Fundació Esportiva Municipal

Categorías Polideportivo
Salir de la versión móvil