»
»
»
»
»
FUTBOL PLATJA | El Llevant UD FP es classifica per a la Fase Final de la Lliga Nacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTBOL PLATJA | El Llevant UD FP es classifica per a la Fase Final de la Lliga Nacional

El Llevant UD Futbol Platja ha aconseguit el seu objectiu i s’ha classificat matemàticament per a la Fase Final de la Lliga Nacional després d’una segona fase impecable. Els valencians-que ja van aconseguir els nou punts en la primera fase- han tornat a aconseguir un ple de victòries després d’un gran cap de setmana en les platges de Sant Joan d’Alacant.

Els granotes, enquadrats en el Grup Nord d’aquesta Lliga Nacional, arribaven com a primers de grup però necessitaven una victòria per a segellar aqueixa classificació. I aquesta va arribar en la primera de les oportunitats. Els granotes van vèncer el divendres al llavors -empatats a punts– Platges de Mazarrón 2-0 amb gols d’Edu i Pajón i amb aquesta victòria van afrontar amb major tranquil·litat els altres dos compromisos pendents per al dissabte i el diumenge.

El conjunt granota culmina les dues fases amb plens de victòries (sis de sis) i amb _ gols a favor i _ en contra

El Llevant UD FP va tornar a vèncer el dissabte en el segon dels seus partits davant el AIS Platges de San Javier, que arribava cinquè en la classificació, amb un contundent 3-6 en un partit vibrant en el qual es va comptar amb doblets de José Miralles, Pajón i amb punts d’Antonio i Eduar.

Finalment, els granotes han vençut al FC Jove Español, que arribava cambra en la taula classificatòria, amb un resultat de 4-7 i gols de Fernando, Eduar i Frutos, així com doblets de Pajón i Antonio. Així doncs, amb aquests resultats, el conjunt granota suma 18 punts i culmina com a líder la segona fase abans d’afrontar la Fase Final en la qual es mesurarà contra els millors equips del Grup B Sud.

Foto: Llevant UD FP

Categorías Polideportivo
Salir de la versión móvil