»
»
»
»
»
FUTVÓLEY | Medina i Fernández, campions de l’Open d’Alacant

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

FUTVÓLEY | Medina i Fernández, campions de l’Open d’Alacant

La parella de València formada per Roberto Medina i Emiliano Fernández van aconseguir el títol del 21º Open Alacant en la platja de Sant Joan, en guanyar la final per 21 a 8 als també valencians Juan Luis Valverde i Alberto Manzano. El partit va estar dominat des de l’inici ja que Medina i Fernández no van permetre que l’atac contrari doblegara la seua defensa. Açò els va permetre un lleuger avantatge per a la construcció de l’atac en el més alt de la xarxa, i així van aconseguir anotar-se diversos punts decisius amb eficients contraatacs que van ser declinant la balança al seu favor en la final de la primera prova del 26º Circuit Futvóley Espanya. 

El tercer lloc d’aquesta 21ª edició de l’Open Alacant va ser per a la dupla formada per l’alacantí Joaquín Losilla i el valencià Jose Sven Montó, després de guanyar el partit decisiu per 18 a 15 als alacantins Miguel Martinez i Francisco González, en un partit on es va comprovar la millora en el rendiment d’ambdues parelles en competició oficial.

La següent prova del Circuit Futvóley Espanya serà en la platja de Sant Antonio amb el 20ª Open de Cullera

La segona seu oficial del 26º Circuit Futvóley Espanya serà la platja de Sant Antonio, amb la disputa del 20º Open Cullera, prova que comptarà amb el suport d’Esports de la Diputació de València, així com amb l’Ajuntament de Cullera.

Les entitats públiques i privades, al costat de l’organització a càrrec del Club Esportiu San José i l’Associació Espanyola de Futvóley conviden al públic en general a aprendre a jugar als Cursos, participar en les Competicions, així com a gaudir de l’espectacle en la disputa dels cinc títols de campió. En un ambient esportiu, saludable, respectuós amb el medi ambient, que fomenta les relacions humanes, el servei al turisme i el Fair Play.

Els resultats de la Jornada Final del 21º Open Alacant van ser els següents:

1ª SEMIFINAL:

Roberto Medina & Emiliano Fernández. 18

Miguel Martinez & Francisco González. 11

2ª SEMIFINAL:

Juan Luis Valverde & Alberto Manzano. 18

Joaquín Losilla & Jose Sven Montó. 6

3º i 4º LLOC:

Miguel Martinez & Francisco *Gonzalez. 15

Joaquín Losilla & Jose Sven Montó. 18

FINAL:

Roberto Medina & Emiliano Fernández. 21

Juan Luis Valverde & Alberto Manzano. 8

Foto: Futvóley Espanya

Categorías Polideportivo
Salir de la versión móvil