»
»
»
»
RUGBI | La Vila aconsegueix els primers punts de la temporada en un partit trepidant

L’home que veuen a la fotografia que ilustra esta informació és Javier Carrión. Esta setmana tornava al camp del Pantano després de la concentració amb la selecció espanyola a Sant Cugat i ell a soles va protagonitzar tres assaigos, definitius per a que l’equip alacantí sumara la primera victòria lliguera.

Als 10 minuts, Carrión realitzava una intercepció a la zona de 22 pròpia i, recorreguent tot el camp, va aplegar fins la linia d’assaig catalana. Una carrera plena de força i el public alçat dels seients. Pocs minuts després, una melé guanyada pels homens de Quirelli permetia l’apertura local trobar un espai a la defensa de la Santboiana per a aconseguir el segon assaig, transformat per Jara. El deliri era total. Però els catalans volien retallar abans del descans i ho feren gràcies a un asaig del tercera linia Harrison Fitzsimons.

Al segon acte, el recital Carrión va continuar per a tancar una actuació memorable amb el seu «hattrick». El partit semblava guanyat, però en front hi estava l’actual campió de la Copa del Rei que va anotar dos assaigos més gràcies a Torres i Tauli per a donar emoció al final d’un partit que ha suposat l’estrena del caseller de punts de La Vila. 24-17 final. Victòria patida i dessitjada.

El proper cap de setmana, quarta entrega del campionat on La Vila tindrà que visitar l’Hernani.