Servicios
»
»
»
»
»
»
València es converteix en un dels llocs turístics més barats 

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

València es converteix en un dels llocs turístics més barats 

València és un dels destins favorits pels estrangers, i a més és l’única ciutat espanyola que ha entrat en el rànquing dels llocs més barats per a fer turisme en 24 hores.

L’agència de viatges online Rumbo ha realitzat aquest «top 20» anomenat Rumbómetro

L’anomenat «Rumbómetro», és un llistat de les destinacions més barates per a allotjar-se, menjar i gaudir d’activitats. A través de les dades de Rumbo.es, València és una destinació barata, ja que es necessita una mitjana de 109 euros per dia per a cobrir les despeses: allotjament, menjar i beguda, transport, les entrades a museus, parcs, edificis patrimoni històric, etc.

El rànquing de l’agència de viatges està encapçalat en el Top 3 per ciutats amb una oferta molt diversa i situades en diferents continents: el Caire, Ciutat de Mèxic i Antalya, ja que la mitjana del que gasta un visitant en 24 hores converteix a aquestes destinacions en opcions realment econòmiques.

En Ciutat de Mèxic el dia sortiria a una mitjana de 72 euros

L’empresa Rumbo ha pres en compte el preu mitjà dels aspectes fonamentals per a qualsevol turista agrupats en tres categories: menjars i begudes, transport i allotjament, i atraccions turístiques. La ciutat més cara d’Espanya seria Sevilla amb una mitjana de 10 euros per hora.

Categorías Servicios
Salir de la versión móvil