Bàsquet
»
»
»
»
»
BASKET | València bàsquet fa doblet a l’infantil autonòmic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BASKET | València bàsquet fa doblet a l’infantil autonòmic

València bàsquet s’ha proclamat campió infantil de la Comunitat Valenciana tant en categoría masculina com femenina, i ha classificat els dos equips per al campionat d’Espanya amb el CB L’Horta Godella marculí i El Pilar i València Genovés femenins.

Pel que fa a la categoría masculina, València bàsquet ha dominat per complet la fase final. Arribava al partit final contra el CB L’Horta Godella i l’equip dirigit per Alberto Codeso va agafar distàncies al marcador des del tercer quart fins la fi del partit. El 63-45 final és aclaridor de la superioritat taronja.

El tercer lloc, que dona plaça per al nacional, és per al València Genovés tot i perdre l’ultim partit contra Seguros Meridiano Fundación Lucentum per 59 a 55.

José Miguel Carpio, de València bàsquet va ser triat com a MVP de la fase final infantil.

basket interior i

En categoría femenina, el València bàsquet de Manolo Real va superar a l’ultim partit El Pilar per 62 a 56. Encontre igualat i lluitat entre dos grans equips.

El Pilar conclou l’autonòmic com a subcampió i València Genovés és tercer després de superar el Picken Benimaclet MA per 72 a 64. Una victòria que li val al conjunt col.legial per a estar al Campionat d’Espanya.

Marta Molina de València bàsquet fou la jugadora més destacada del torneig.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil