»
»
»
RUGBI | La selección valenciana sub20 es proclama campiona d’Espanya

La localitat saragossana de Tarazona serà inoblidable per a este grup de valencians que van superar a Catalunya a la final del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques sub20.

Va ser un gran partit, una gran lluita des del primer minut, on la melé valenciana va liderar l’atac aconseguint així la selección valenciana els primers 5 punts. Tot i això, una patada des de darrere de la línia de 22 va materialitzar-se en assaig, arribant-se al descans amb desavanatatge de 7 a 5. Hugo Pichot, jugador de la final de la Copa del Rei, va ser l’autor.

La Comunitat Valenciana tenia que reaccionar i ho va fer, un colp anotat va donar 3 punts més a l’equip que tornava a posar-se per davant (8-7).

rugby interior ok

Un assaig de Maxwll Drayvers, el primer dels valencians, els col.locava amb 8 punts d’avantage però una bona jugada catalana tornava a comprimir el marcador fins el 15-14.

Els canvis van donar oxígen a la selección i David Ferrer, en la jugada decisiva del partit, va trencar la línia defensiva catalana i tornava a anotar per a la Comunitat Valenciana el 20 a 14 definitiu.

La selección catalana va percutir la linia defensiva valenciana però sense èxit. L’arbitre va xiular la fi del partit i la selecció valenciana sub20 es proclamava, amb tot mereixement, campiona d’Espanya sub20.