»
»
»
»
»
ATLETISME | València acollirà el Campionat d’Espanya absolut

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ATLETISME | València acollirà el Campionat d’Espanya absolut

El Palau Velòdrom Lluis Puig serà la seu dels campionats d’Espanya de pista coberta que es celebraran aquest mateix hivern els dies 17 i 18 de febrer, com així ha oficialitzat la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA). Foto: FACV.

La prova comptarà amb els millors atletes nacionals, i es que serà l’última oportunitat per obtenir la marca que permeta als participants viatjar a Birmingham per al Mundial de març de 2018.

Amb aquesta noticia s’incrementa encara més la participació de la Comunitat Valenciana a les principals curses d’atletisme tant a nivell nacional com internacional, i es que s’ha convertit en una de les comunitats autònomes preferides per la RFEA ja que amb aquesta serà la 33ª vegada que acull una prova, la 12ª a nivell absolut.

La ciutat de València està acostumada, doncs, a aquest tipus de competicions, tant al propi velòdrom com a la pista desmontable del Pavelló Font de Sant Lluís, així doncs, la capital del Túria es consagra com una de les importants de l’atletisme espanyol.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil