»
»
»
»
»
REM | Més de cent embarcacions lluiten pel Campionat autonòmic a El Campello

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

REM | Més de cent embarcacions lluiten pel Campionat autonòmic a El Campello

Com cada any, el rem es trallada cap a la mar quan arriba l’estiu. És per això que la costa alacantina ha acollit el campionat de la Comunitat Valenciana de rem de mar, considerada com la gran cita d’esta modalitat i on els remers han mostrat el seu alt nivell.

Una alta participació és un dels aspectes més destacables del cap de setmana amb la disputa de l’autonòmic en aigües de El Campello. Més d’un centenar de remers han pres part a totes les categories: cadet, juvenil, veterà i absolut.

remo 3 pk

S’enfrontaren a una prova de 4000 metres de distància on la estratègia, la técnica i l’interes per marcar distàncies amb la resta de rivals sigueren les claus de l’èxit.

Els equips hi participaren a les modalitats d’skiff, doble i quatre de mar, siguent les categories absolutes masculina en skiff i la de doble mar, les que major participació han tingut.

El millor club de la jornada va ser el Real Club de Regatas d’Alacant, amb un total de 9 medalles (cinc ors, tres plates i dos de bronze), seguit pel Nàutic de Torrevieja amb 7 (dos ors, tres plates i dos bronzes), mentre que va tancar el podi el Real Club Nàutic de Calp amb tres metallss (un or i dos plates).

La matinal de diumenge va cel·lebrar-se el II Open Internacional de rem de mar, amb la presència de remers vinguts de tota Espanya en una competició que es supera cada any.

 

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil