»
»
»
»
»
CICLISME | Castelló i Valencia mostren les debilitats dels candidats al trionf final

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

CICLISME | Castelló i Valencia mostren les debilitats dels candidats al trionf final

Les provincies de Castelló i València es despedeixen d’aquesta edició de la Volta a Espanya (excepte la ciutat de Lliria on tindrà sortida la propera etapa), sent claus per a conèixer les sensacions i forces dels candidats al títol.

La primera etapa entre Benicàssim i Alcossebre va deixar clar que el quatre vegades campió del tour de França, Chris Froome és el gran candidat al trionf final, i tres dels clars aspirants, Fabio Aru, Vincenzo Nibali i Romain Bardet van mostrar les seves primers debilitats.

La segona de les etapes, que transcorrien entre Villarreal i el Port de Sagunt va deixar, al pas pel Port del Garbí, una de les millors noticies per al ciclisme espanyol en molt de temps, amb la gran exhibició d’Alberto Contador que tant sols el líder de la classificació General, Froome va poder seguir.

La pròxima etapa tindrà lloc a Castella la Mancha, però el dissabte 26, la provincia d’Alacant rebrà un altre gran final, amb l’arribada a l’Alt del Xorret de Catí. La cursa es mantindrà a la provincia també diumenge on el pelotó “passetjarà” entre Orihuela i Poble Nou de Benitatxell.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil