Sin categoría
»
»
»
»
»
VIDEO TENNIS | Més de 5.000 valencians es citen a la primera festa del tennis espanyol

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VIDEO TENNIS | Més de 5.000 valencians es citen a la primera festa del tennis espanyol

El velòdrom Luis Puig de València s’ha convertit este cap de setmana al punt de trobada del tennis espanyol amb la primera edició d’esta festa que ha congregat a més de 5.000 aficionats i amants d’este esport que al llarg de tota la jornada de diumenge han pogut participar en tallers, clinics o vore els seus idols perquè figures com ara Álex Corretja, David Ferrer, Anabel Medina, Carla Suárez i Pablo Carreño han participat a l’event.

Esta festa del tennis espanyol naix amb l’objectiu de promocionar este esport i ha estat organitzada per les federacions nacional i autonòmica de tennis. A més. s’ha aprofitat per a presentar el Circuit d’aficionats 2018 en un acte on hi han estat presents el president de la espanyola, Miguel Díaz, el de la valenciana, Antonio Martínez Cascales, i les jugadores Anabel Medina i Carla Suárez.

El consell superior d’esports ja ha avalat este projecte dins del plà de recolzament de l’esport base, tant per a la promoció de l’esport como pel foment de l’activitat fisica i la lluita contra el sedentarisme. Ha sigut una jornada ludica de tot el tennis espanyol que ha triat València com a seu d’esta primera edició, tot un repte d’organització superat amb nota per la Federació de tennis de la Comunitat Valenciana.

El plat fort de la jornada domincal ha sigut el partit amistòs d’exhibició que han disputat sobre la pista de terra batuda transportada per a l’event fins l’interior d’esta instalació esportiva municipal David Ferrer i Pablo Carreño Busta i que ha fet les delícies dels aficionats.

Salir de la versión móvil