Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La mitja i la marató de València anomenades millors carreres d’Espanya 2017

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ATLETISME | La mitja i la marató de València anomenades millors carreres d’Espanya 2017

La Real Federació espanyola d’atletisme ha fet public el llistat de les millors carreres en ruta d’Espanya, classificació que encapçalen el mig marató València Trinidad Alfonso EDP i la marató Trinidad Alfonso.

Per a elaborar este rànquing final, la federació ha analitzat aspectes com ara la capacitat organitzativa, l’antiguitat al calendari, el nombre de participants, el nivell esportiu de la competició i el nivell dels atletes participants a les tres darreres temporades.

El mig marató, celebrat el passat 22 d’octubre, i que ja compleix 27 edicions va superar clarament a les mitges de Barcelona i Madrid.  A més, enguany, s’afegeix el rècord del mon aconseguit per Joyciline Jepokosgei, qui creuà la linia d’arribada valenciana amb un temps de 1:04:51.

Per la seua banda, el marató de València, organitzat per la Societat esportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, s’ha consolidad com la prova més ràpida d’Espanya, i augmenta la seua distància respecte del segón, la marató de Sevilla. 

 

Finalment, els 10K Valencia Trinidad Alfonso, carrera que es fa concidir de forma paralel·la a la marató, també es cola entre el podium de les millors proves per a la Federació espanyola just per darrere de la San Silvestre Vallecana i els 10K Villa de Laredo.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil