Ciclismo
»
»
»
»
»
CICLISME | La Challenge de ciclocross de la Comunitat Valenciana 2017 conclou a Mislata

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

CICLISME | La Challenge de ciclocross de la Comunitat Valenciana 2017 conclou a Mislata

L’edició catorzena del ciclocross «Villa de Mislata» va posar el punt final a la Challenge de ciclocross de la Comunitat Valenciana. Amb l’organització de la Peña ciclista Mislata ha reunit a vora 300 ciclistes de totes les edats.

A la prova reïna, el ciclista d’elit Álvaro García, de l’equip Big Bikes de Carlet, ha superat als sub 23 Miguel Calatayud i Borja Altur mentre que en categoria femenina la sub23 Sofía Rodríguez ha guanyat per davant d’Eva Valero i Eva Belda.

Als júnior, Édgar Teno ha batut a l’sprint a, Miquel López, de l’equio Ginestar-ULB Sports, i ha competat al podi Marcos Lerma. El millor cadet ha sigut Marc Cabedo, del Giménez Ganga-Primoti, en un tancat sprint final amb Jordi Constantino. Álex Bou ha sigut tercer. Mentre que en xiques, Ainara Albert, del Bici Club Picassent, s’ha imposat a Lidia Llácer i Lola Tarazona.

Pel que fa als màster, Ximo Ortega del Monblau-Ale-Delikia va guanyar en 30, Raúl Ballester en 40, Javier Abellaneda, del Spirit Bike, en 50 i Ignacio Fandos, de l’UC Vinaròs en 60. Finalment, a les proves reservades a les escoles de ciclisme, els guanyadors a Mislata han sigut Iván Gomar i Vania Rico en infantils, Eric Igual (Bicicletes Sanchis) i Leyre Almena (CC Guti Vinalesa Rubio) en alevins i Vicent Andrés (Bicicletes Sanchis) i Miriam Guerrero (Bicicletes Sanchis) en principiants.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil