»
»
CICLISME | El valencià Sebastián Mora guanya la plata al mundial d’Apeldoorn

Sebastián Mora, ciclista naixut a Vila-real, forma amb el menorquí Albert Torres una de les gran parelles del ciclisme en pista actual.

I ho han tornat a demostrar al Campionat del mon d’Apeldoorn, amb una sensacional actuació aconseguint la medalla de plata que afegir als dos titols de campió d’Europa a esta modalitat de madison i al bronze que també va penjar-se al mundial de Londres 2016.

Espectacular palmarés per a un dels grans de l’esport valencià que ha tornat a còrrer amb caracter, ofensivament, buscant els sprints des de l’inici i brillant de forma especial a la fi de la carrera, on, al costat de Torres, ha certificat el segón lloc amb 45 punts. «Esta volta no hem fet patir tant als espectadors. Ens hem centrat en agafar punts a l’inici que despres ens han permés lluitar per la plata a l’ultim sprint amb Austràlia», comentava feliç Sebastián Mora, «hem complit l’objectiu que era estar al podi. Tot el treball ha eixit a la llum i anem pel bon camí en la preparació de Tokio 2020».

Torres i Mora començaren la madison sumant 8 punts als primers sprints per a llançar el seu atac després de superar l’equador de la prova. La parella de la selecció espanyola de ciclisme en pista va agafar volta i sumar altres tres punts que els va permetre lluitar pel maillot de campió del mon amb Alemanya, que ha comptat amb un Roger Kluge imperial, i que va acabar sumant 53 punts, huit més que els espanyols.