»
»
»
»
TENNIS | Finalitzades les provincials d’Alacant i València en categoria infantil

El darrer cap de setmana van concloure les fases provincials d’Alcant i València en categoria infantil, celebrades a Guardamar del Segura i al Club de Camp Peñacañada, i ja es coneixen els integrants tant masculins com femenines que disputaran la fase regional. Fotos: FTCV.

Fase alacantina

La fase alacantina, celebrada al Club de Tennis Guardamar, va proclamar a Nebret Fernández com la vencedora de la fase, després de derrotar a Teresa Miralles per un 6/2 6/3. La tercera plaça cauria del costat d’Anastasia Martínez que va véncer per un doble 6/2 a Paloma Francés, i serà la pròpia Anastasia, junt a Nebret i Teresa qui represente a Alacant a la fase regional.

En categoria masculina, Antonio Antón va sorprendre al candidat número 1 al triomf, Raúl Merino, per un 7/6 (5) 6/1, i el tercer lloc seria per a Marc Bernabéu que va superar amb claredat a Stepan Korotkov 6/1 6/0 pel que acompanyarà als primers citats al regional.

tennis

Fase valenciana

Al Club de Camp Peñacañada, Rocio Martínez va sortir vencedora al derrotar per 6/3 6/4 a Ada Prada Acevedo, mentre que al tercer i quart lloc, Sofía Rodrigo va véncer a la cap de torneig número 1, Andrea Pascual per 6/4 7/5. Les tres primeres han estat les classificades per a la fase regional.

En categoria masculina Álvaro Peiró va sortir campió després de remuntar un set en contra a Ricard Soriano i acabar amb un 4/6 6/0 6/3. El tercer dels classificats per a la següent fase va ser Ángel España, que va derrotar per un doble 6/4 a Manuel Belda.