»
»
»
»
»
VOLEIBOL | Final de superlliga taquicàrdic per als equips valencians

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VOLEIBOL | Final de superlliga taquicàrdic per als equips valencians

Només dos jornades per a la fi de la temporada a la superlliga masculina de voleibol i, amb una plaça de descens per assignar-se, quatre equips estàn separats per només un punt, entre ells, els dos conjunts valencians.

Vint jornades disputades, només dos per a la fi del campionat, i la classificació en un mocador: Textil Santanderina i L’Illa Grau, amb 21 punts i Vecindario i Mediterràneo, amb 20.

Qui més complicat ho te és el Mediterràneo perquè te que enfrontar-se als dos primers classificats, i que estan jugant-se el titol de campió. Dissabte, amb unificació d’horaris, tots els partits a les 18 hores, rep al pavelló Pablo Herrera el Urbia Volei Palma i tanca la lliga al pavelló Los Planos front el lider, Teruel.

Per la seua banda, l’UBE L’Illa Grau visitara dissabte vinent el Ushuaïa Ibiza, que lluita amb el Rio Duero per ser quart i disputara la jornada final al seu pavelló front el Textil Santanderina en duel directe entre dos aspirants al descens.

En la jornada del cap de setmana passat, mentre el Mediterràneo apurava les seues opcions de salvació amb una gran victòria per zero a tres front el Vecindario a Gran Canària, L’Illa Grau caia com a local davant el Rio Duero de Sòria per un set a tres.

Categorías Sin categoría
Salir de la versión móvil