»
»
»
»
»
»
VÍDEO TENNIS | Carlos Sánchez campió absolut de la Comunitat Valenciana amb tant sols 17 anys

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VÍDEO TENNIS | Carlos Sánchez campió absolut de la Comunitat Valenciana amb tant sols 17 anys

El tenista alacantí Carlos Sánchez Jóver s’ha proclamat campió Absolut després d’imposar-se a la final al també alacantí Marc Giner per un contundent 6/3 6/1 al torneig disputat a les pistes del Club de Tenis de Castelló en un torneig disputat entre els dies 23 i 29 d’octubre.

El camí fins la final del tenista d’Elda no va ser facil i s’enfrontà al castellonenc Raúl Safont als octaus a qui superà per un clar 6/1 6/1. Mes complicat foren els quarts de final, on l’alacantí pergué el primer set per 3/6 davant el valencià Gonzalo Ferrer, però aconseguí donar-li la volta a l’encontre per acabar vencent 6/1 6/3 els dos següents sets.

L’encontre més igualat i complicat per a Carlos Sánchez arribà a les semifinals on l’esperava el valencià Áxel Vila, recent guanyador del Open de Catarroja i número 98 al rànking Nacional, però el d’Elda aconseguí vèncer en dos sets 7/6 (5) 7/5, per arribar a la final.

Pel que fa la categoria de dobles, el tàndem Marc Giner i David Estruch es van imposar amb claritat a la parella formada per Gonzalo Ferrer i el propi Carlos Sánchez, amb un resultat final de 6/3 6/0. La competició femenina comença aquesta mateixa setmana.

Categorías TenisVideos
Salir de la versión móvil