Tenis
»
»
»
»
»
TENNIS | Una de freda i una de calenta per a les valencianes en el Open Madrid

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

TENNIS | Una de freda i una de calenta per a les valencianes en el Open Madrid

El Open Madrid Tennis ha començat, i amb açò la participació de les tres valencianes, Sara Sorribes (a la foto) en el quadre individual i Anabel Medina i Arantxa Parra en el de dobles, amb diferent resultat en tots dos compromisos. Foto: WTA.

Sara Sorribes va donar la gran sorpresa del torneig

En el quadre individual, la castellonenca Sara Sorribes va donar una de les grans sorpreses del torneig en imposar-se a la cap de sèrie número 13, Madison Keys. Després d’un primer set molt ajustat i que va decidir un break en l’últim servei de la nord-americana, la de Castelló de la Plana va passar per sobre del seu rival en la segona màniga per a portar-se finalment el partit per 7/5 6/2.

Demà tornarà a la pista en l’horari estimat de les 13:20 per a mesurar-se a la txeca Kristýna Plíšková.

Menys sort per a les nostres representants en els dobles

Per la seua banda Anabel Medina ha sucumbit en primera ronda al costat de la seua companya, la també valenciana Arantxa Parra, en un dels retorns més esperats després de la lesió de la de Torrent. A pesar que tot va començar bé per a elles després de vèncer el primer set per 6/2, les classificades pel wildcard no van poder frenar en el segon a la britànica Johanna Konta i a la xinesa Shuai Zhang, que es van portar la segona màniga per 6/3. En el super tie-break definitiu, les valencianes es van veure superades pels seus rivals i van acabar caent per 10/3.

Categorías Tenis
Salir de la versión móvil