»
»
»
TENNIS | L’alacantí Sergio Gutiérrez, únic espanyol en els quadres finals de l’ATP Challenger de Sevilla

El tennista alacantí Sergio Gutiérrez Ferrol ha aconseguit classificar-se per als vuitens de final del Challenger de Sevilla, sent així l’únic espanyol que encara prossegueix en la competició després que el malagueny Alejandro Davidovich sucumbís davant el lituà Laurynas Grigelis.

L’alacantí va aconseguir vèncer en tres sets a l’italià Lorenzo Giustino (5-7, 6-3 i 6-3), amb el que es mesurarà en vuitens de final davant el bosnià Tomislav Brkic.

El partit va començar costa amunt, amb un Lorenzo Giustino que no desaprofitava les seves oportunitats com sí ho va fer Gutiérrez. L’alacantí va tenir diverses boles de break en tots els serveis de l’italià però no va saber materialitzar-les. Giustino sí va ser efectiu per portar-se el primer set (7-5).

El segon set es va emprendre com el primer, en contra de Sergio (3-0). Però l’alacantí no anava a donar-se per vençut, va tirar de casta per signar sis jocs seguits i donar-li la volta al set i igualar el marcador (6-3).

Era el millor moment del partit per a un Sergio que va saber perllongar la bona dinàmica per portar-se el tercer i definitiu set (6-3). Amb el que afortunadament tindrem a l’alacantí en els vuitens de final, com a únic representant d’Espanya en el quadre final.

La competició, l’ATP Challenger de Sevilla, s’està celebrant en les instal·lacions del Real Club de Tennis Betis. El tennista que aconseguisca guanyar el títol de campió rebrà un premi metàl·lic de 64.000 euros.