Ajedrez
»
»
»
»
»
ESCACS | Benimodo es prepara per acollir aquest diumenge el seu Open Internacional

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ESCACS | Benimodo es prepara per acollir aquest diumenge el seu Open Internacional

La celebració de la tretzena edició de l’Obert Internacional Benimodo és imminent, ja que es durà a terme aquest mateix diumenge, on els millors jugadors d’escacs es donaran cita a la Casa de la Cultura de la localitat de la Ribera Alta.

Es tracta d’un torneig que es juga en les categories Veterà, Femenina, Sub-16 i local, sent premiats econòmicament els sis primers de la classificació general, destacant que en el cas dels tres primers seran obsequiats amb un trofeu, al igual que també rebran un trofeu els primers classificats en cadascuna de les categories i tant el segon com el tercer en la modalitat local.

Es juga en les categories Veterà, Femenina, Sub-16 i local

Per últim, altres premis previstos en aquest torneig pertanyent al Circuit Copa Campions de la Comunitat Valenciana són en diners per als millors Elo Fide 1901-2000, Elo Fide 1801-1900 i Elo Fide fins a 1800, remarcant això sí que els premis en metàl·lic no són acumulables, mentre que un trofeu pot anar acompanyat de premi metàl·lic però no de més d’un trofeu.

A més, per si no fos poc, el campió i el subcampió del torneig es classificaran per a la Final de la Copa de Campions, igual que ho farà el millor Sub-16 per a aquesta Copa de Campions en la seva respectiva modalitat. Així doncs, important esdeveniment la inscripció del qual costa 10 euros, encara que és gratuïta per als jugadors locals i per als jugadors Elo Fide>2300.

Tres jugadors es classificaran per a la Final de la Copa de Campions de la Comunitat

Basant-se per les normes FIDE, i sota la direcció tècnica de la Federació d’Escacs de la Comunitat Valenciana (FACV), s’espera una gran participació en una competició que es durà a terme entre les 10:30 i les 14:00 hores amb un sistema de joc suís a 6/7 rondes i un ritme de 7 minuts per jugador més 3 segons per jugada.

Per a més informació es pot consultar aquesta publicació.

Categorías Ajedrez
Salir de la versión móvil