Alimentación
»
»
»
»
»
»
Els aliments de temporada que no poden fallar en la teva llista de compra

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Els aliments de temporada que no poden fallar en la teva llista de compra

L’estiu porta amb si calor, però també una gran varietat d’aliments de temporada saludables que no poden faltar en la teva dieta si vols cuidar la salut. 

Comencem amb un sense fi de fruita fresca d’estació com: meló i síndria, cireres, tomàquets, alvocats, llimes i llimones, albercocs, préssec, prunes i nectarines, totes aquestes fruites aporten al nostre cos tots els nutrients necessaris.

A més, el peix de temporada ens aporta omega 3 i proteïnes magres, per això, es recomana prioritzar el consum de lluç, gall, aladrocs, bonic, sardines, sorell i palometa. 

Les verdures de temporada ens proveiran valuosos nutrients, molta aigua i fibra

Per aquest motiu no podem deixar de comprar cogombre i fulles verdes que posseeixen un alt contingut aquós, albergínia, pebrots, carabassó, carabassa, remolatxa, fesols tendres i moltes més. Els formatges frescos són una bona opció, ja que posseeixen menys grasses, i a més, tenen una gran quantitat de proteïnes, calci i potassi.

Els llegums, són una opció saciant, nutritiva i refrescant per als nostres plats

I com no podria fallar en tota llesta d’aliments saludables, és l’oli d’oliva verge extra, la gran font de greixos de qualitat com són els àcids grassos monoinsaturados i aporta polifenoles amb efecte antioxidant i antiinflamatori en l’organisme.

Categorías Alimentación
Salir de la versión móvil