»
»
»
»
»
ATLETISME | Polemica victòria de Zitane a la carrera Galápagos, primera del circuit de carreres populars// Fotos

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ATLETISME | Polemica victòria de Zitane a la carrera Galápagos, primera del circuit de carreres populars// Fotos

Primera carrera de 2018 al circuit de carreres populars de València davall la pluja, amb 3.047 corredors participant a la carrera Galápagos. Reportage fotogràfic: Paloma Navarro.

Carrera amb polèmica perquè el guanyador, Ouais Zitane, va còrrer amb el dorsal d’un altre atleta. Segons la fotografia que acompanya a esta informació, el corredor del Marroc va disputar la competició amb el dorsal 9663, que corresponia a un altre component del seu equip. Zitane fa pocs dies ha canviat el Gaes Running pel Mediterránea i este company d’equip deuria d’haber eixit cinc minuts més tard pels seus registres anteriors, la qual cosa hi hauria fet imposible que guanyara.

La polemica està oberta i ara només cal esperar a conéixer si algun equip ha decidit impugnar esta victòria de Zitane perquè en creuar la linia d’arribada el xip que porten tots els atletes confirmava que corresponia a un corredor diferent al marroquí. Sembla que a l’instant de realitzar l’inscripció no va tramitar-se el dorsal preferent A la qual cosa el col·loca de forma immediata a la primera linia d’eixida.

A la vessant esportiva, Ouais Zitane va impossar-se per sis segons al corredor del Cárnicas Serrano Mohammed Mohattane (Cárnicas Serrano) i per 17 a Hicham Ettaichmi (Gaes Running). En dones guanyà María José Cano, de Cárnicas Serrano amb un crono de 22:47 per davant de María Ángeles Ruíz, qui arribà 29 segons més tard.

La propera cita amb este circuit que organitza la Fundació esportiva municipal de València serà el 25 de febrer amb la quarta edició de la carrera Never Stop Running, amb un traçat de 5.000 metres que començara a l’Avinguda de França.

XX Carrera Popular Circuit de Carreres Populars Divina Pastora (paloma navarro)

Salir de la versión móvil