Atletismo
»
»
»
»
»
»
VÍDEO ATLETISME | Gizaw Bekele bat el rècord de la Mitja Marató d’Elx, la més antiga del món

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

VÍDEO ATLETISME | Gizaw Bekele bat el rècord de la Mitja Marató d’Elx, la més antiga del món

Més de 2.000 atletes han participat en la 46 edició de la Mitja Marató d’Elx, la competició d’aquesta distància més antiga del món. La prova, organitzada pel Club d’Atletisme Decatló en col·laboració amb la Regidoria d’Esports d’Elx, ha recorregut els principals barris de la ciutat i el Palmerar d’Elx.

Atletes de 15 nacionalitats han eixit des de la Diagonal del Palau per a completar els 21 quilòmetres i 97 metres del recorregut fins a la meta situada en el Passeig de l’Estació.

Bekele para el crono en 1:04:33

En categoria masculina l’atleta etíop Gizaw Bekele s’ha proclamat vencedor batent el rècord de la carrera per 3 segons, amb un temps d’1:04:33. Bekele ha destronat a Hassane Ahouchar, guanyador de les últimes 4 edicions que ha tingut unes molèsties físiques i ha acabat segon amb un temps de 1:05:18. El podi l’ha completat Mohammed Blal ab 1:07:47.

Pel que fa a la categoría femenina, la primera atleta en crear la línea de meta ha sigut Wafiya Benali que ha parat el crono en 1:19:59, seguida de Neus Mas (1:21:38) i Patricia Montalvo (1:21:47).

La Mitja Marató d’Elx ha anat acompanyada d’activitats lúdiques per tota la ciutat i ha recaptat fons en favor de l’Associació de Diabètics d’Elx.

Categorías AtletismoVideos
Salir de la versión móvil