Atletismo
»
»
»
»
»
CROSS | Coneix els líders provisionals del Circuit Autonòmic

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

CROSS | Coneix els líders provisionals del Circuit Autonòmic

El Campionat Autonòmic de Cross de la Comunitat Valenciana ja ha disputat quatre de les seues proves puntuables de la temporada 2018-2019, per la qual cosa anem a repassar com es troba la classificació.

Categoria sènior

Edison Stiben Castellà (CD Metaesport) i Lorena Rodríguez (Atletisme Alcoi) encapçalen en aquests moments als sèniors amb 36 i 25 punts respectivament.

Mentre que el podi masculí ho completen Iván Portolés (Urban Running Castelló) i Mohamed Boufzouz (Atletisme Alcoi), tots dos amb 28 punts; el femení ho ocupen Raquel Landín (Añares-Rioja) amb 18 i María Ureña amb 16.

Categoria Sub-23

L’atleta del Platges de Castelló Luis Salvador lidera amb solvència la categoria sub-23 amb 28 punts, vuit per sobre del seu perseguidor Jaume Albaráñez (CD Metaesport) i a porta del seu company d’equip Carlos Múñoz.

La igualtat impera en les féminas amb un coliderate. Carla Masip (CE Vinaròs) i Alexa Giménez (Atletisme Xàtiva) ocupen el primer calaix amb 20 punts. En tercera posició, molt cerquita, està Andrea Abad (CA Sabor Delícia Sport) amb 18.

Categoria Sub-20

El Platges de Castelló és amo i senyor de moment de la categoria Sub-20 ja que Sergio Desfilis en homes i Carolina Aicart i Andrea Álvarez en dones estan primers.

Després de Desfilis, qui compta amb 25 punts, li segueix Miguel Baidal (Atletisme Crevillent) amb 20 i Rubén Belloví  (CA Platges de Castelló) amb 12. Quant a les dones, Aicart i Álvarez comparteixen liderat amb 18 punts, la integrant del CAVA Estoc Logistic Aina Álvarez és tercera amb 14 punts.

Categoria Sub-18

No pot estar més estreta la taula en la categoria Sub-18. Miguel Ángel Martínez i Lucía Berenguer , tots dos de l’Atletisme Dolores, dominen el circuit amb 18 i 24 punts respectivament.

Però els seus perseguidors els bufen en el clatell. En la categoria masculina Arnau Rosaleny del CA Torrent és segon amb 16 punts i Sami Neftat, del Platges de Castelló, és tercer amb 15. Quant a lasa dones la igualtat també impera. Andrea Rodríguez de l’Atlètic Novelda és segona amb 22 punts i Nara Elipe del Platges de Castelló tercera amb 20.

Categoria Sub-16

I parlant de classificacions atapeïdes… arribem a la categoria sub-16 on en la competició masculina està la cosa que crema. Tres homes separats per un únic punt.

Francisco Soriano del CA Platges de Castelló i Marcos Sánchez del CA Petrer Capeto comparteixen el cap de la taula amb 16 punts. Amb 15 els segueix d’a prop en tercera posició Ausias Rosaleny, del CA Torrent.

Per acabar, la xica millor possessionada és Alicia Crespo (CA Safor Delikis Sport) amb 22 punts. María López del CA Platges de Castelló i Julia Martínez del Atletisme Xàtiva són segona i tercera respectivament amb 20 i 18 punts.

La cinquena cita puntuable serà el Cross de la Val d’Uixó, que se celebrarà el proper 16 de desembre.

Categorías Atletismo
Salir de la versión móvil