Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Presentat el 10k València Ibercaja que somia amb l’Etiqueta d’Or i ésser el millor d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ATLETISME | Presentat el 10k València Ibercaja que somia amb l’Etiqueta d’Or i ésser el millor d’Espanya

Aquest migdia s’ha presentat el 10k València Ibercaja 2019. Una carrera que donarà el seu tret de sortida diumenge que ve 13 de gener, sota l’Etiqueta Bronze de la IAFF però amb el somni de rebre l’Etiqueta d’Or -com la Mitja Marató i la Marató València- i convertir-se en el millor d’Espanya. Fotografia portada: 10k València Ibercaja.

Per això, més de 13 mil corredors es donaran cita en la capital del Túria en un nou recorregut més pla i ràpid que està previst que sigui el millor de la història. Un trajecte que començarà, a partir de les 09.00 hores des del Passeig de l’Albereda. En la presentació, la Regidora de Esports, Sanitat i Salut, Maite Girau, ha volgut expressar que «València obrirà la temporada 2019 igual que va acabar la passada, creant esport».

Un 30% dels atletes que participaran seran dones

En l’acte també van estar presents Chimo Bayo, responsable d’algun dels equips més populars de l’atletisme valencià i l’encarregat de posar la música el diumenge, i Elena Tejedor, directora de la Fundació Trinidad Alfonso, qui va voler donar les gràcies al 10k València Ibercaja perquè gràcies a ella, aconsegueixen dirigir-se a «un munt de persones que després segueixen el camí per a fer més gran la Marató».

Finalment també cal destacar el caràcter solidari i benèfic que té la carrera, ja que des de Asperger València-TEA Gracia Vinagre han agraït a la competició que pensin en ells per a una marató que es correrà sota el hastag #CorrePorElAsperger.

Runners Ciutat de Valencia será el equipo con más representantes

Categorías Atletismo
Salir de la versión móvil