»
»
»
»
ATLETISME | Els atletes másters de la Comunitat guanyen 7 metalls en el Campionat d’Europa a l’aire lliure

Els atletes màster de la Comunitat Valenciana han tornat de terres italianes amb set medalles (5 ors, 1 plata i 1 bronze) i deu llocs de finalistes, aconseguits en el campionat d’Europa a l’aire lliure disputat en les localitats italianes de Jesolo, *Caorle i Eraclea del 5 al 15 de setembre. La selecció espanyola va establir un rècord en el medallero per països en collir 144 metalls (43 ors, 53 plates i 48 de bronzes).

L’atleta que més ha triomfat ha sigut el marchador Miguel Angel Carvajal del CA Platges de Castelló que va ser un dels grans protagonistes del campionat en proclamar-se triple campió d’Europa en categoria M50, en 5km en pista, 10km en ruta i 20km en ruta,distància on va establir la seua millor marca de la temporada, a aquestes tres medalles individuals l’atleta de la Comunitat Valenciana va sumar un or per equips amb el combinat espanyol en 20km i una plata en 10km.

En categoria femenina les atletes de la Comunitat es van penjar dos metalls, la valenciana Eva Gadea del Catarroja UE es va fer amb la plata en salt de longitud amb un salt de 5,01 metres, i l’alacantina Blanca González del CA Juventud Atlética Elche va aconseguir el bronze en 400 metres barres amb el seu millor temps de la temporada).