»
»
»
»
»
ATLETISME | El Projecte FER obri la convocatòria d’esportistes per a 2020

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Proyecto FER
Oberta la convocatoria del Poryecto FER. Foto: Proyecto FER.

ATLETISME | El Projecte FER obri la convocatòria d’esportistes per a 2020

Oberta la convocatoria del Poryecto FER. Foto: Proyecto FER.

La Fundació Trinidad Alfonso ha anunciat la convocatòria de la huitena edició del Projecte FER (Foment d’Esportistes amb Reptes), un programa que premia l’esforç i reconeix el talent dels esportistes de la Comunitat Valenciana. Això es produeix amb l’objectiu d’aconseguir els millors resultats en les grans cites, amb la meta posada en els Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio.

El programa consta de diversos nivells, “Elit”, la màxima categoria, formada per esportistes d’alt nivell internacional i amb una dotació econòmica de 18.000 euros per ajuda, “Promeses”, amb 7.500 euros per beca, “Viver +”, destinada a reconéixer els resultats dels més joves a nivell nacional i internacional, amb 3.000 euros d’ajuda, i “Viver”, també encaminada a donar suport a joves talents, en aquest cas percebran 2.000 euros.

David Albelda, Anabel Medina i Isabel Fernández son els padrins del Projecte FER

El programa compta amb destacats padrins, David Albelda, Anabel Medina i Isabel Fernández, medallistes en diferents edicions dels Jocs Olímpics, i els referents del Projecte FER, David Casinos, Concha Montaner i Alejandra Quereda, que en l’espot de presentació han volgut transmetre un missatge d’ànim als pròxims esportistes que s’incorporen a l’equip FER.

El termini de presentació de sol·licituds per a formar part de l’equip FER durant l’any 2020 estarà obert des del dilluns 4 de novembre, fins a les 17 hores del pròxim divendres 13 de desembre.

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil