Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | València bàsquet reprén la Lliga femenina 2 amb el partit de Tenerife

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | València bàsquet reprén la Lliga femenina 2 amb el partit de Tenerife

València Basket reprén la Lliga Femenina 2 amb un partit molt important en la lluita per l’ascens. Les taronja s’enfrontaran a Ciudad de los Adelantados, que actualment ocupa el tercer lloc de la classificació (dissabte 13, 20:00h, Pavelló Juan Rius Teixirà, Santa Creu de Tenerife). Foto: Miguel A. Polo.

Aspirant a l’ascens

L’equip de Santa Cruz de Tenerife és un dels més sòlids de la categoria, cosa que és més evident quan juga com a local. Les de Claudio García només han caigut davant dels dos primers classificats jugant davant de la seua afició. En el partit davant València Basket en la Fonteta, la victòria va ser taronja per 64-56 en la primera jornada de la competició.

Plantilla reforçada

L’equip canari s’ha reforçat amb dos incorporacions que elevaran el nivell de la seua rotació. La pívot jamaicana Yanique Gordon i la aler nord-americana Aulani Sinclair, que ja havia jugat en el club anteriorment, estan a disposició del tècnic. No obstant això si hi ha un nom propi és el de Caira Washington. L’americana és la tercera millor jugadora de la competició en quant a valoració. Davant de València Basket va firmar una valoració de 39 i ve de fer 50 davant del líder Spar Gran Canària en la passada jornada. 

A per la sexta victòria consecutiva

Abans de la parada nadalenca, València Basket acumulava una ratxa de 5 victòries consecutives en les últimes jornades de l’any. En cas de véncer a domicili en terres canàries, es tractaria del sext triomf seguit. L’equip valencià també va véncer en el partit de caràcter amistós que va disputar enfront de Santa Rosa de Lima Horta Barcelona.

Salir de la versión móvil