Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | La província de Castelló rebrà als millors entrenadors d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | La província de Castelló rebrà als millors entrenadors d’Espanya

Grans notícies les que ha confirmat la Diputació de Castelló, i és que després d’una sèrie de converses, l’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB), Benicàssim ha sigut la localitat escollida per al Clinic ACB Academy by AEEB que tindrà lloc entre els dies 28 de juny i 1 de juliol. Foto: Diputació de Castelló.

En el citat clínic es reuniran quatre dels millors i més reconeguts entrenadors d’Espanya, tractant-se de Pablo Laso, Txus Vidorreta, Néstor ‘Che’ García i Gustavo Aranzana, i en el qual s’encarregaran de realitzar els entrenaments, compartint així els seus mètodes de treball i filosofia amb tots els assistents.

Tots aquests focus provoquen que, segons paraules de Javier de la Chica, director general de Màrqueting de l’ACB «no hi ha gens similar a l’ACB Academy a nivell internacional». cal destacar que el nivell dels jugadors i els entrenadors que realitzaran el clínic provoca que alguns dels principals «scouters» del bàsquet nacional es donen cita per a seguir als possibles estels del futur, per la qual cosa és un trampolí.

Javier Moliner molt feliç d’albergar el clínic

Durant la roda de premsa, el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha comentat que: «és un honor que l’ACB s’haja fixat en la província de Castelló per a celebrar aquesta ambiciosa iniciativa amb la major trobada d’entrenadors a tots els nivells. Una província que aposta per l’esport com a escola de valors per a la nostra gent, com a catalitzador del talent i font d’oportunitats per als nostres pobles. Un bon triple per a seguir contribuint a fer triomfar a Castelló».

Categorías Bàsquet
Salir de la versión móvil