Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Tamara Abalde no estarà en el Mundial de Tenerife

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | Tamara Abalde no estarà en el Mundial de Tenerife

Després de la victòria del Torneig Ruta 2018 de València, el tècnic de la selecció femenina de bàsquet Lucas Mondelo ha decidit reduir el grup. El català ha realitzat els dos primers descarts de cara al Mundial de Tenerife que se celebrarà del 22 al 30 de setembre.

Tamara Abalde, jugadora del València Basket i que havia tornat a la Selecció 6 anys després, i María Araújo han estat les dues triades per Mondelo per deixar la concentració espanyola.

Aquest dijous la selecció espanyola posa rumb a Càceres ja sense Abalde i Araújo per ultimar la preparació premundialista. Cap de les dues estarà ni en el Torneig de Càceres ni en el Mundial de Tenerife, una decisió que segons Mondelo “mai és fàcil de prendre però cal fer-ho”.

“Les dues han realitzat un gran treball i han pujat el nivell competitiu del conjunt. Pot sonar a tòpic però és qüestió de petits matisos i necessitats concretes que tenim”, assegura Mondelo.

No obstant això, la porta de la selecció espanyola no està tancada per cap de les dues jugadores en el futur. Així ho ha avançat el barceloní: “Ambdues jugadores van a estar en properes concentracions. Són part d’aquest equip”.

“Fa ràbia perquè com és lògic totes volem arribar, però em quede amb el positiu, amb poder haver tornat i haver passat aquest temps amb la selecció”, indica Tamara Abalde.

La gallega, que té ara per davant uns dies de descans, s’incorporarà en breu a la disciplina del València Basket per preparar sota les ordres de Rubén Burgos el debut en la Lliga Femenina davant el vigent campió.

Fotografia: FEB

Categorías Bàsquet
Salir de la versión móvil