Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El Cadet femení i l’Infantil masculí segueixen amb el seu ple de victòries

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | El Cadet femení i l’Infantil masculí segueixen amb el seu ple de victòries

Les noies en Cadet i els nois en Infantil estan demostrant que són seriosos candidats a emportar-se el Campionat d’Espanya que s’està duent a terme a Huelva, ja que, després de disputar-se el dijous la primera jornada, ahir va ser el torn per a la segona i de nou tots dos van sortir victoriosos. Menys sort van córrer el Cadet masculí, que va registrar una de calç i una de sorra, i l’Infantil femení. Foto: FBCV.

Categoria Cadet

En Cadet masculí la Selecció Valenciana va disputar dos partits ahir i va registrar un resultat de cada, ja que primer van guanyar de forma contundent a Balears (46-72), reposant-se de la derrota amb la qual van iniciar aquesta competició, però a la tarda van tancar la participació valenciana del dia d’ahir amb una dura derrota (51-72) enfront d’una intractable Madrid, la qual cosa els fa afrontar la seva última cita contra Aragó amb l’obligació de guanyar per a estar en semifinals.

Pel que fa al combinat femení, la Comunitat Valenciana es va desfer d’Astúries amb un contundent 27-88 i junt a Catalunya, que va aconseguir una victòria encara major enfront de Madrid (106-28), són les úniques que han guanyat els seus dos partits, sent aquests dos últims equips esmentats els dos rivals amb els quals es mesuraran al llarg del dia d’avui amb la intenció de continuar mantenint el gran nivell que estan oferint i així segellar el seu pas a semifinals i poder aspirar a tot.

Categoria Infantil

Els nois d’Infantil continuen intractables i després de les dues victòries de la primera jornada, en el dia d’ahir van vèncer 68-77 a Madrid en un duel clau entre dos seriosos aspirants al títol, provocant d’aquesta forma la primera derrota del seu rival i arribant a la seva última cita amb un 3 de 3 que els permet creure cada vegada més en les seves opcions de poder proclamar-se campions en aquesta destacada competició, tenint com a últim rival de la fase de grups a una Andalusia que de moment també porta ple de victòries, encara que en el seu cas amb un partit menys.

Per últim, el conjunt Infantil femení no va poder donar-li continuïtat a la victòria del dijous en la qual va ser la seva segona cita, perdent ahir 77-49 enfront d’una Andalusia que de moment només sap que guanyar. D’aquesta manera, amb un balanç d’una victòria i dues derrotes s’enfronten avui a les Illes Balears, equip que compta amb els mateixos registres en un grup en el qual Andalusia i Galícia han vençut en els tres compromisos que han disputat.

Pròxims partits

Al llarg del dia d’avui es disputaran els últims partits de la fase de grups, en els quals es decidiran quins equips continuen aspirant a tot i quins continuaran competint amb la intenció d’acabar de la millor forma possible per darrere dels quatre primers.

Dissabte 5 de gener:
09.30 h Cadet Femení. Comunitat Valenciana – Catalunya.
13.30 h Cadet Masculí. Aragó – Comunitat Valenciana.
13.30 h Infantil Femení. Comunitat Valenciana – Illes Balears.
17.30 h Infantil Masculí. Comunitat Valenciana – Andalusia.
17.30 h Cadet Femení. Madrid – Comunitat Valenciana.

Salir de la versión móvil