»
»
»
BÀSQUET | El Fundación Lucentum inicia el any nou amb una balsàmica victòria

Si d’èxit va ser el final del 2018 per al HLA Fundació Lucentum amb la victòria en la Copa LEB Plata, l’inici d’aquest any no anava a desmerèixer. Els alacantins visitaven la pista de l’Arcos Albacete Basket per a inaugurar aquest any de bàsquet. Fotos: Fundació Lucentum.

Gran partit del Lucentum

Només la canasta inicial dels manxecs els deixava tenir una mica d’il·lusió, ja que immediatament el HLA Lucentum agafaria l’avantatge el marcador i no la perdria mes. Els alacantins intentaven estirar el marcador, però durant els deu primer minuts l’equip local va mostrar resistència i es va arribar al final dels primers deu minuts amb 13-18.

En el segon període, els de Pedro Rivero van forçar en defensa. Van deixar a l’Albacete en tan sols cinc punts en aquest període. Les distàncies es van augmentar i s’arribava al descans amb 18-34.

Si bé les distàncies eren bastant tranquil·litzadores, el Fundació Lucentum no va voler temptar a la sort. Va sortir després del descans a tancar el partit, i així va ser. Amb un gran encert ofensiu, guanyaven el període per tretze punts de diferència i tancaven el partit mancant un quart amb el marcador de 33-62.

El xoc estava cada vegada més sentenciat a mesura que acabava cada període

Els últims deu minuts van ser de pur tramit donant minuts als menys habituals i entrant en rotació jugadors que necessitaven agafar minuts i confiança. Encara així el HLA Lucentum guanyava tambien aquest període i tancava el partit amb el 47-80 que els col·loca com a líders momentanis de la classificació.

La setmana que ve el HLA Lucentum juga en el Pedro Ferrándiz contra el CB Villarobledo, en un duel per les primeres places. Els alacantins estan a sols un partit dels manxecs.