»
»
»
BÀSQUET | El TAU Castelló perd contra el líder

Primera jornada de l’any per al TAU Castelló i visitava la pista l’actual líder de la competició, el Reial Betis Energia Plus. Els sevillans arribaven al Ciutat de Castelló amb 11 victòries consecutives, i sabent, que depenien d’ells mateixos per a guanyar els dos partits restants de la primera volta per a exercir com a locals en la Copa Princesa. Fotos: Noticies Digitals.

Els castellonencs, que havien ajornat l’anterior jornada, venien d’una aturada de 12 dies sense competir. El descans era necessari, perquè alguns jugadors estaven amb molèsties i ha servit per a recuperar al grup, que després de la baixa de Leon Williams i la incorporació de Evaldas Zabas té als dotze jugadors de la plantilla disponibles.

El TAU portava 12 dies sense competir

El partit no va desmerèixer. Els nois de Toni Ten començaven el duel molt concentrats i encara que els primers avantatges eren per als verd-i-blancs, els locals aconseguien igualar el marcador abans de la fi del primer període per a acabar amb 22-20.

En el segon període, el partit va ser al contrari. El Betis sempre es veia per darrere en el marcador, que va saber neutralitzar per a arribar al descans amb empat a trenta-quatre en el marcador i deixar-ho tot per decidir a la segona meitat.

Després del pas per vestuaris, el Betis va tornar liderar el partit, però el TAU no es va fer petit. Amb un gran període de Joan Faner, autor de 9 punts, i amb bones defenses els locals no deixaven que el Betis s’escapés i aplegavem a l‘últim període amb tan sols un punt de diferència, 56-57.

El nou fitxatge Evaldas Zabas va disputar ahir els seus primer minuts amb la samarreta castellonenca

Entravem als últims deu minuts i estava tot per decidir. Va haver-hi moltes alternances en el marcador, fins que mancant poc menys de dos minuts, els de Curro Segura es posaven amb quatre punts d’avantatge. L’experiència i la paciència dels bètics els va fer jugar uns bons últims minuts, on no van deixar al TAU a penes anotar, i van aconseguir tancar el partit des dels tirs lliures per al 69-74 final, que els deixa una mica mes prop de la copa.

La setmana que ve el TAU Castelló viatja fins a Mallorca per enfrontar-se al Iberojet Palma, en el partit que tancará la primera volta de competició.