Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | El Picken Claret jugarà en Lliga Femenina 2 després del seu acord amb Teika

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

acord claret teika
Representants de Teika i Picken Claret es donen la mà. Foto: CB Picken Claret.

BÀSQUET | El Picken Claret jugarà en Lliga Femenina 2 després del seu acord amb Teika

Representants de Teika i Picken Claret es donen la mà. Foto: CB Picken Claret.

Bones notícies per al bàsquet femení valencià. El Picken Claret podrà competir en Lliga Femenina 2 després d’arribar a un acord amb l’empresa valenciana Teika. L’acord entre el club de Benimaclet i la companyia es prolongarà durant els pròxims tres anys i donarà un recolzament financer a l’entitat.

El Picken Claret salva un ‘match-ball’

Amb l’ajuda econòmica de Teika, el Picken Claret salva el seu propi ‘match-ball’ després de veure perillar la seua continuïtat tant en Lliga Femenina 2 com en Lliga EBA. Les institucions públiques van retirar les subvencions amb les quals se sustentava el club de Benimaclet, la qual cosa va portar al club a una complicada situació econòmica.

És un acord crucial en la història del club que ens dóna un fort impuls i una gran tranquil·litat per a continuar treballant, alhora que ens permet continuar competint en Lliga Femenina 2. L’entrada de Teika ens dóna una pilota d’oxigen en sumar-se al projecte que ja compta amb l’empresa Gurmet-Picken des de fa 14 anys”, apunta Juan Fuentes, president del CB Picken Claret.

«És un acord crucial en la història del club»

D’aquesta forma, el projecte del Picken Claret en LF2 ja té llum verda i podran construir el projecte que els porte a gaudir de la categoria de plata del bàsquet espanyol un altre any més. Per part seua, l’equip masculí també s’ha posat en marxa per a competir en Lliga EBA.

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil