Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Victor Claver i el taronja Quino Colom lluitaran per portar-se un metall del Mundial de la Xina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Quino Colom jugando con la Selección Española. Foto: FFB

BÀSQUET | Victor Claver i el taronja Quino Colom lluitaran per portar-se un metall del Mundial de la Xina

Quino Colom jugando con la Selección Española. Foto: FFB

Dissabte que ve comença el Mundial de la Xina 2019 de bàsquet en el qual la Selecció Espanyola lluitarà per arribar a la final i intentar guanyar l’or. En la primera llista que va fer Sergio Scariolo, seleccionador nacional, es trobaven dos jugadors del Valencia Basket Club, Joan Sastre i Quino Colom, i Victor Claver en representació de la Comunitat Valenciana. Finalment amb la llista definitiva el València Basket Club estarà representat per Quino Colom i la Comunitat Valenciana per Victor Claver.

Espanya ha quedat enquadrada en el Grup C amb Iran, Puerto Rico i Tunísia. El combinat nacional debutarà dissabte que ve a les 14.30, hora espanyola, contra Tunísia, el dilluns 2 de setembre disputarà la segona jornada contra Puerto Rico també a la mateixa hora i l’última jornada s’enfrontarà a Iran en el mateix horari que els altres dos partits.

Victor Claver Selección Española
Victor Claver en un partit de pretemporada davant l´Argentina. Foto: FEB

El jugador valencià, Victor Claver, milita en l’FC Barcelona des de l’any 2016, va estar diversos anys jugant en l’NBA als Portland Trail Blazers. L’equip americà el va triar en el draft del 2009 quan ja portava tres anys en el primer equip de Valencia Basket i posteriorment a la seua elecció el draft encara va estar diversos anys més en la disciplina taronja abans de fer el salt a la NBA.

Victor és un clàssic de la Selecció Espanyola i en el Mundial de la Xina 2019 afrontarà el seu tercer mundial, després de Turquia 2010 i 2014. Però les medalles les ha aconseguides en els Eurobaskets on té tres ors i un bronze, en els jocs olímpics té una plata a Londres 2012 i un bronze en Riu 2016.

Categorías Bàsquet
Salir de la versión móvil