Bàsquet
»
»
»
»
»
BÀSQUET | Patida victòria de Quino Colom i la Selecció Espanyola davant Iran

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Selección Baloncesto
La Selección celebrando el triunfo ante Irán. Foto: @BaloncestoESP.

BÀSQUET | Patida victòria de Quino Colom i la Selecció Espanyola davant Iran

La Selección celebrando el triunfo ante Irán. Foto: @BaloncestoESP.

La Selecció es va sumar el tercer triomf en un partit difícil en el que va tornar a demostrar que l’equip no anava com s’esperava. La selecció es mesurava a Iran. Trobem a una selecció feble davant un rival inferior, últims en el grup, al qual no va poder guanyar còmodament, sinó que va patir fins a l’últim sospir.

Fins al moment en el qual Víctor Claver va aconseguir el 70-65 en el marcador, mancant 55 segons, no es va poder donar per bestiar el partit per als espanyols. El colofó final el va posar Marc Gasol amb un triple impressionant (73-65).

Marc Gasol va possar el colofó final amb un triple (73-65)

Espanya no va encertar en les cinc primeres possessions. Unes fallades i una defensa molt feble que van permetre a Iran anar sempre per davant en el marcador. Els iranians van tindre bones situacions de tir, la qual cosa explica el 5/5 inicial.

Espanya va tardar molt a remuntar la situació. El primer avantatge no va arribar fins al 26-25 amb un triple de Rudy i la màxima diferència es va aconseguir en el descans (31-28). Amb un altre triple de Rudy.

La Selecció passa com a líder a la segona fase

La Selecció espanyola gana la tercera trobada i passa com a líder a la segona fase, on s’enfrontarà a Itàlia el divendres i a Sèrbia el diumenge.

 

Por Golsmedia

Salir de la versión móvil