»
»
»
»
»
BÀSQUET | València bàsquet femení ja coneix els horaris de les sis properes jornades

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

BÀSQUET | València bàsquet femení ja coneix els horaris de les sis properes jornades

València Basket ja coneix de forma oficial els horaris de les pròximes jornades que haurà d’afrontar en la seua lluita pels llocs alts de la classificació en Lliga Femenina 2.

Després de la tercera victòria consecutiva aconseguida enfront d’ISE CB Almeria, les xiques de Rubén Burgos es desplacen este cap de setmana a les illes canàries per a enfrontar-se al líder, un Spar Gran Canària que es manté invicte en este inici de temporada. Serà dissabte dia 4 a les 19 hores. Dos setmanes més tard espera un partit del mateix nivell. La Fonteta rebrà a un Laboratoris Ynsadiet Leganés que de moment tampoc ha sigut superat en les jornades que portem disputades. Es jugarà dissabte 18 a les 19:15 hores.  Posteriorment torna a haver-hi desplaçament, amb una visita a Logronyo per a enfrontar-se al Campus Promete, que de moment encara busca la seua primera victòria. Este partit es jugarà diumenge 26 al migdia.

Durant el mes de desembre, CDB Adareva Tenerife i CD Ramón y Cajal Granada visitaran la Fonteta, sent l’equip andalús l’últim rival de l’any. Entre els dos partits, les nostres es desplaçaran a la capital espanyola per a enfrontar-se al Distrito Olímpico. Els partits de la fonteta, sempre dissabte a les 19:15 mentre que l’encontre de Madrid es jugarà dissabte 9 a les 19 hores. 

València Basket, que només va ser superat en Alcobendas, acumula ja quatre victòries, i es manté classificat entre els millors, ocupant la tercera posició del grup B de la fase regular.

Salir de la versión móvil