»
»
»
»
HANDBOL | Fertiberia Puerto Sagunto crida a la màgia de l’Ovni per a oblidar un partit desastròs

Fertiberia Puerto Sagunto va perdre en el partit d’anada dels setzens de final de la Copa del Rei per 30 gols a 23 front a l’Alcobendas.

Esperaven els seguidors saguntins una reacció de l’equip després de la dimisió de Nikola Milos, però res més lluny de la realitat. Dura derrota per al equip que tindrà que remuntar dissabte, a les 18:30 hores, a l’Ovni per a buscar una complicada classificació. De fet, la directiva del conjunt valencià ha decidit que el partit siga d’entrada lliure per a tractar que l’espenta des de la graderia ajude a buscar una victòria per huit gols de diferència.

Dura derrota davant del segón classificat de la divisió d’honor plata en un encontra que va decidir-se al tram final perquè el marcador era de 23-22 a falta de 10 minuts per a la fi de l’encontre. Ací, Fertibieria Puerto Sagunt va desconectar-se. Onze atacs finals amb 10 pérdues de baló i només un gol. Inexplicable. El veterà porter David Bruixola va dir a la fi del partit que «no estem en una bona situació animica i açò és un pal dur més però tal i com anem a la lliga, la Copa del Rei no és la nostra prioritat encara que tampoc és per a perdre per set gols. Estem afonats animicament». I ja pensant al partit de tornada de dissabte diu el gran porter valencià «el nostre public no es mereix açò i anem a donar la cara al partit de tornada».

Els 7 gols de Buisedu sigueren l’unica nota destacada perquè de la resta de l’equip cap jugador superà les tres anotacions. Tot un repte per a un equip en zona de descens, guanyar per huit gols a l’Alcobendas que ja va eliminar en la ronda anterior a un altre equip ASOBAL com ara el Frigorificos Morrazo.